Cover het bezoek
Luistervoorbeeld
Audioboek

Het bezoek

Met Het Bezoek leer je om je partner weer in de ogen te kijken, met een nieuwe blik te bekijken en als een bron van liefde, rust en plezier te ervaren.

Meer informatie

Downloadprijs: € 7,95

Bestel audioboek

Over de auteur

Drs. J.B. ‘t Hart (1962) is psycholoog NIP en sinds 16 jaar eigenaar van Triple Impact, een succesvol coachingsbureau dat zich richt op relatietherapie en zakelijke coaching. Hij heeft inmiddels twee boeken op zijn naam staan, namelijk Het Bezoek en Waarom U Wellicht Beter Bij Uw Huidige Partner Kunt blijven. De aanpak van het ‘t Hart kenmerkt zich door een passie om koppels weer echt verbinding te laten maken.

Luisterboek verkrijgbaar bij

     

Inhoud audioboek

Cover het bezoek
Auteur:
Hans 't Hart
Voorlezer:
Tom Herlaar
Uitgever:
Audiobook Factory
Speelduur:
1 uur 6 minuten

Wanneer je zoek bent naar een manier om uw relatie te verbeteren of te verdiepen, dan lees je in dit boekje een krachtige manier om dat te bereiken: het ‘bezoek’. Leer uw partner weer in de ogen te kijken, met nieuwe ogen te bekijken en als een bron van rust en plezier te ervaren. Het Bezoek wordt voorgelezen door de bekende Radio 5-presentator Tom Herlaar.

De verbinding tussen partners, die in het begin van een relatie vaak wel oké is, komt in de jaren daarna dikwijls onder druk te staan. Je hoeft daar niet van op te kijken of het vreemd te vinden: het gebeurt bij vrijwel iedereen. Alleen: als je niet weet hoe je hiermee om moet gaan, zal dit resulteren in vereenzaming en vervreemding van elkaar en, in het ergste geval, een relatiecrisis.

*Heilig moment voor jou en je partner*

Met Het Bezoek kun je op een effectieve manier werken aan het herstel of aan de verdieping van je relatie. Zo’n bezoek houdt veel meer in dan gewoon een goed gesprek met elkaar, je hart luchten of vragen hoe de dag van de ander was. Een bezoek is een veilige verbinding met elkaar leggen, een soort van heilig moment voor jou en je partner creëren.

*Ingesproken door Tom Herlaar*

Tom Herlaar is al tientallen jaren presentator bij de publieke omroep. Hij is bekend van radioprogramma’s als De Muzikale Fruitmand, Radio 5 Nostalgia en Open Huis. Zijn warme stem voegt veel waarde toe aan het relatieveranderende verhaal dat Het Bezoek vertelt.

Veel plezier met het luisteren naar Het Bezoek. Op www.hetbezoek.nl kunt u de bijlages die bij dit boek horen, downloaden.

Lees meer