Cover missie en mindset
Luistervoorbeeld
Audioboek

Missie en mindset

‘Missie & Mindset’ is bedoeld om je te inspireren en bewust te maken van de manier waarop je naar de wereld kijkt.

Meer informatie

Downloadprijs: € 9,99

Bestel audioboek

Over de auteur

Bart van den Belt is oprichter van de ondernemersopleiding ‘de Zakelijk Succes Academy‘ en auteur van de boeken ‘Fluitend Veranderen’ en ‘Lanceer je bedrijf’. In 2014 is hij uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’. Naast businesscoach en auteur is Bart spreker en trainer op het gebied van marketing, verandermanagement en persoonlijk leiderschap voor diverse organisaties.

Luisterboek verkrijgbaar bij

     

Inhoud audioboek

Cover missie en mindset
Auteur:
Bart van den Belt
Voorlezer:
Bart van den Belt
Uitgever:
Audiobook Factory
Speelduur:
1 uur 15 min

Het grootste gedeelte van ons denken en doen is onbewust. Zolang we niet bewust worden van de keuzes die we dagelijks maken, zullen we dezelfde resultaten bereiken als altijd. Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. Iedere dag zijn er letterlijk honderden momenten dat we een keuze kunnen maken. Tenminste als we ons bewustzijn zijn dat we kunnen kiezen.

‘Missie & Mindset’ is het eerste luisterboek in de audioreeks ‘Persoonlijk Succes’. Dit luisterboek is bedoeld om je te inspireren en bewust te maken van de manier waarop je naar de wereld kijkt. Wanneer je anders naar dingen durft te kijken, zul je anders gaan denken. Je denken bepaalt de mate waarin je actie onderneemt en de actie die je onderneemt is bepalend voor je uiteindelijke resultaat.

Lees meer