Online training Starten met Stemacteren

Eindelijk aan de slag met jouw stem?

Zet vandaag jouw eerste stap. En ontdek hoe stemacteren écht werkt.

Na de Online Training weet je precies wat er komt kijken bij stemacteren. Koen legt het complete vak helder uit. Van A tot Z. Stap voor stap. En zonder poespas. Je gaat thuis al aan de slag. En zet direct eerste stappen.

Jouw nieuwe leven en werk als als stemacteur

Stemacteren doe je zó bespaart jou tijd en geld. Omdat je na de laatste les weet wat je wel en niet moet doen. Het is de training die Koen zelf had willen volgen, toen hij een beginnend stemacteur was. Daarnaast is het vooral leuk, leerzaam en inspirerend.

Klaar voor de volgende stap? Doe mee met de online training Starten met Stemacteren.

Leer hoe je een stemacteur wordt

In de online training Stemacteren doe je zo, leer je het vak van Koen van Huijgevoort. Koen is oud-radiopresentator van Radio 10.

Je hoort Koen in honderden producties als webvideo’s, commercials en luisterboeken. Daarnaast is hij oprichter van luisterboekstudio Audiobook Factory.

Van inspreken tot het maken van een demo

  • hoe je aan de slag gaat als stemacteur.
  • hoe je tekst interpreteert en je stem het beste gebruikt
  • hoe je werkt vanuit huis.

Een geweldige training voor als je aan de slag wilt met jouw stem!

De online training Starten met Stemacteren bestaat uit de volgende 12 modules

Introductie tot stemacteren

Koen vertelt hoe hij stemacteur is geworden. Wat hij voor je in petto heeft in deze Online Training. En wat jij nodig hebt om een succesvol stemacteur te worden.

Tekstinterpretatie

Begrijp je wat er staat? Tekstinterpretatie gaat over WAT je zegt. Stemacteren is voor 80% tekstinterpretatie.

Tone of voice

In deze les leer je over tone of voice, tempo en volume. Tone of voice gaat niet over wat je zegt, maar HOE je iets zegt.

Microfoons

Koen legt je uit hoe je op de juiste manier in een microfoon spreekt. Daarnaast ontdek je wat lichaamstaal doet met het geluid van je stem.

Achter de schermen: Inspreken van een commercial

Kijk achter de schermen in de studio als Koen aan de slag gaat met 5 beginnende stemacteurs. Ontdek hoe je op een wervende manier een radiocommercial inspreekt.

Achter de schermen: Voorlezen van een luisterboek

In deze videosessie zie je hoe een luisterboek wordt voorgelezen. En wat er komt kijken bij het meenemen van luisteraars in een verhaal.

Achter de schermen: Voice-over voor een webvideo

Kijk mee achter de schermen terwijl 5 beginnende stemacteur hun eerste voice-over inspreken voor een webvideo. Stap voor stap zie je hoe het werkt. En ook het eindresulaat.

Audio editing

Als stemacteur moet je audio kunnen monteren. In deze les leer je hoe je een commercial monteert. Je krijgt een stemopname, muziek en gratis software. Direct aan de slag dus!

Demo maken

Wil je opdrachten, dan heb je een demo nodig. Ontdek in deze les hoe je een demo maakt. En wat je wel en vooral ook niet moet doen.

Klanten krijgen én houden

Hoe krijg je klanten? En als je klanten hebt, hoe zorg je dat ze bij je blijven? Koen laat je via een stappenplan zien hoe je een stembusiness opbouwt.

Thuisstudio

Veel stemacteurs werken vanuit een thuisstudio. Lekker zelf je tijd indelen. Ontdek in deze les hoe je een eerste, simpele thuisstudio maakt.

Veelgestelde vragen van stemacteurs

In deze les geeft Koen antwoord op 10 veelgestelde vragen van beginnende stemacteurs. Een inspirerende les die je niet mag missen.

Beoordeling:

“Ik vond de online training stemacteren ontzettend nuttig, leerzaam en duidelijk. Maar vooral heel erg leuk en inspirerend om te volgen! Ik heb er zeker wat aan gehad en ik zou graag een keer mee willen doen aan de Studio Workshop om mijn theorie skills in de praktijk te ervaren!”

-Lois van den Heuvel

Beoordeling:

“Ik vond het een leuke en leerzame training. Voor mij is stemacteren nog interessanter is geworden. Ik heb een door mij geschreven verhaal als proef ingesproken en op YouTube gezet. Ik heb veel positieve feedback gekregen op mijn stem. Dus bedankt!”

– Mireille Henkdriks

Online training Starten met Stemacteren

  • Online cursus waarin je de geheimen van het stemacteren leert:
  • 12 inspirerende modules
  • 10 gratis handouts met tips, teksten en oefeningen
  • Audio om mee te oefenen
  • Tekst om mee te oefenen (commercial, webvideo, luisterboek)
  • 100% niet goed, 14 dagen geld terug garantie
  • Volg de online training op eigen tempo en tijd

129,-

Adviesprijs € 199   Je bespaart 35%
Prijzen incl. btw

Afrekenen