Online Training Stemacteren doe je zo

Hoor je al jaren dat je een mooie stem hebt? Zet eindelijk jouw eerste stap. En ontdek hoe stemacteren écht werkt.

Waarom zou je meedoen?

Na de online training weet je precies wat er komt kijken bij stemacteren. Koen legt het complete vak helder uit. Van A tot Z. Stap voor stap. En zonder poespas. Je gaat thuis al aan de slag. En zet direct eerste stappen.

Stemacteren doe je zó bespaart jou tijd en geld. Omdat je na de laatste les weet wat je wel en niet moet doen. Het is de training die Koen zelf had willen volgen, toen hij een beginnend stemacteur was. Daarnaast is het vooral leuk, leerzaam en inspirerend.

Klaar voor de volgende stap? Doe mee met de online training Stemacteren doe je zo.

De 12 lessen

1: Introductie tot stemacteren
Koen vertelt hoe hij stemacteur is geworden, wat hij voor je heeft in deze online workshop, en wat jij nodig hebt om succesvol stemacteur te worden.

2: Tekstinterpretatie
Begrijp je wat er staat? Tekstinterpretatie gaat over WAT je zegt. Stemacteren is voor 80% tekstinterpretatie.

3: Tone of voice
In deze les leer je over tone of voice, tempo en volume. Tone of voice gaat niet over wat je zegt, maar HOE je iets zegt.

4: Microfoons
Koen legt je uit hoe je op de juiste manier in een microfoon spreekt. Daarnaast ontdek je wat lichaamstaal doet met het geluid van je stem.

5: Studio Sessie: Commercial
Duik samen met 5 beginnende stemacteurs de studio in. Je ontdekt hoe je op een wervende manier een commercial inspreekt.

6: Studio Sessie: Luisterboek
In deze Studio Sessie werk je samen met 5 beginnende stemacteurs aan een luisterboek. Je leert hoe je luisteraars meeneemt in het verhaal.

7: Studio Sessie: Webvideo
Samen met 5 stemacteurs ga je in de studio aan de slag met webvideo’s. Stap voor stap zie en hoor je hoe je een uitleganimatie inspreekt.

8: Audio editing
Als stemacteur moet je audio kunnen monteren. In deze les leer je hoe je een commercial monteert. Je krijgt een stemopname, muziek en gratis software. Direct aan de slag dus!

9: Demo maken
Wil je opdrachten, dan heb je een demo nodig. Ontdek in deze les hoe je een demo maakt. En wat je wel en vooral ook niet moet doen.

10: Klanten krijgen én houden
Hoe krijg je klanten? En als je klanten hebt, hoe zorg je dat ze bij je blijven? Koen laat je via een stappenplan zien hoe je een stembusiness opbouwt.

11: Thuisstudio
Veel stemacteurs werken vanuit een thuisstudio. Lekker zelf je tijd indelen. Ontdek in deze les hoe je een eerste, simpele thuisstudio maakt.

12: Veelgestelde vragen van stemacteurs
In deze les geeft Koen antwoord op 10 veelgestelde vragen van beginnende stemacteurs. Een inspirerende les die je niet mag missen.

 

Leer stemacteren van professionele stemacteur

In de online training Stemacteren doe je zo, leer je het vak van Koen van Huijgevoort. Koens stem is bekend van 3FM, RTL en Radio 10. Daarnaast is hij oprichter en eigenaar van audioboekstudio’s Audiobook Factory en Bookora.

Als professioneel stemacteur laat hij zien hoe je leeft en werkt als stemacteur. Van tekstbegrip. Tot klanten krijgen en houden. Een geweldige training voor als je aan de slag wilt met jouw stem!

Doe direct mee

Start nu en doe mee met de online training Stemacteren doe je zo.

  • Wat krijg je? 12 video’s + 10 PDF werkboeken + oefen-audio
  • Investering: €199,- inclusief btw
  • Je krijgt voor altijd toegang tot alle lessen.

Schrijf je hieronder in, je krijgt binnen 1 werkdag toegang.
Ons team zendt je een factuur, die in 7 dagen moet worden voldaan.

    Ga akkoord met de algemene voorwaarden om je in te schrijven voor de online training Stemacteren doe je zo.