Over ons

Meer impact en inkomsten door het produceren en distribueren van audioboeken

Ben je een ambitieuze uitgever of auteur en wil je meer lezers bereiken met je boeken? Wij helpen je bij het produceren en distribueren van audioboeken die zorgen voor meer lezers, impact en inkomsten.

Audioboek productie

Vanuit onze professionele studio maken we broadcast quality audioboeken. En als je wilt, regelen we de complete distributie. Dat doen we via ons distributienetwerk Everywhere™.

Audioboek distributie

Je audioboek is via Everywhere™ in één klap overal te koop als digitale download en te streamen via streamingsdiensten. Zoals bij Storytel, iTunes en Audible. Handig als je geen kennis, tijd of mankracht hebt om je audioboek zelf te distribueren.

Geweldige klanten

We werken samen met Storytel/Rubinstein Audio, Karakter Uitgevers, Gottmer Uitgevers, Singel Uitgeverijen, Maven Publishing, Big Business Publishers, ClusterEffect, Uitgeverij Gopher, Next Company Publishers, Saga Egmont, Zomer en Keuning en vele anderen.

Benieuwd wat audioboeken voor jou als ambitieuze uitgever of auteur kunnen betekenen? Stuur ons team een bericht. Of kom langs voor een kop koffie – en zie onze studio en stemacteurs in actie.

Start hier

Recente producties


Mindgym
Maven Publishing
Productie & distributie


De vliegenvanger
Rik Felderhof
Productie en distributie

Ontmoet ons team

Koen van Huijgevoort

Big Chief / Founder

Koen is wat je noemt een audionerd. Eerst als presentator voor RTL, 3FM en Radio 10. En nu als Big Chief bij Audiobook Factory. Koen is trotse vader van Olaf. Houdt van koffie. En is actief als stemacteur en spreker over persoonlijk leiderschap.

Rosan van Zoest

Co-founder

Rosan is de vrolijke noot, altijd een brede lach. Vooral als ze met Excel aan de slag gaat. Ze is afgestudeerd arts en werkt, naast Audiobook Factory, aan haar promotie als PhD. Rosan houdt van boeken, vakantie, haar zoontje en taarten bakken.

Tim de Winter

Chief Audiobook Production

Tim houdt van audio en muziek. Naast audioboeken produceren, bouwt hij custom made gitaren. Tim is gezellig en helpt waar nodig. Volgens hem maakt positiviteit alles leuker. Soms werkt Tim door tot de late uurtjes, want “het werk moet af”.

Ryan Smit

Audiobook Producer

Ryan is gek op gitaar spelen, muziek produceren en gamen. Daarnaast houdt hij van creativiteit, bijvoorbeeld als hij klust aan auto’s. Ryan blijft altijd kalm, ook als er een strakke deadline is. En hij is niet vies van hard werken.

Veelgestelde vragen

Krijg snel antwoorden op jouw vragen.

Veelgestelde vragen

Inspiratie & kennis

Tips voor schrijven en zelf uitgeven.

Inspiratie & kennis

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op