Het team

Greep uit onze klanten

Ambo/Anthos, Atlas Contact, Bookchoice, Boom Uitgevers, Dutch Venture Publishing, Gottmer Uitgevers, Karakter Uitgevers, Lind & Co, Luitingh-Sijthoff, New Scientist, Uitgeverij Haystack, Uitgeverij Kok, Van Duuren Management, Xander Uitgevers, Zomer en Keuning.

Hoe wij je helpen

Kies je voor ervaring en kwaliteit, dan kies je voor Audiobook Factory. Bouw op onze jarenlange ervaring met de productie van audioboeken. Vanuit onze 3 eigen studio’s, helpen we je bij iedere stap. Van de stemcasting tot het aanleveren van de audiobestanden aan distributeurs.

Koen van Huijgevoort

Oprichter & eigenaar

Koen werkte als radiopresentator voor RTL, SBS en Radio 10 voordat hij de overstap maakte naar luisterboeken. Hij is de trotse vader van Olaf en Max. Houdt van koffie. Koen is gepassioneerd over luisterboeken, entrepreneurship en persoonlijk leiderschap.

Rosan van Zoest

Mede-eigenaar

Rosan is afgestudeerd arts en werkt naast Audiobook Factory aan haar promotie als PhD. Als backoffice medewerker houdt zij zich bezig met royalty en Excelsheets. Rosan houdt van boeken, haar zoontjes en het bakken van taarten.

Suzan Heijne den Bak

Productieleider

Suzan houdt van volleybal en smasht in haar vrije tijd geregeld een balletje. Daarnaast is ze bij ons de projectleider. Suzan zorgt dat alle luisterboekproducties in perfecte banen worden geleid. Uiteraard onder het genot van goede koffie.