Het team

Kies je voor ervaring en kwaliteit, dan kies je voor Audiobook Factory. Bouw op onze jarenlange ervaring met de productie van luisterboeken. We helpen je bij iedere stap. Van de stemcasting tot het aanleveren van de audiobestanden aan retailers.

Klanten

Ambo/Anthos, Atlas Contact, Bookchoice, Dutch Venture Publishing, Gottmer Uitgevers, Karakter Uitgevers, Luitingh-Sijthoff, New Scientist, Uitgeverij Haystack, Uitgeverij Kok, Saga Egmont, Vakmedianet, Van Duuren Media, Xander Uitgevers, Zomer en Keuning.

Zelf uitgegeven auteurs

Heb je zelf jouw boek uitgegeven en wil je je boek als luisterboek uitgeven? Bezoek onze grote zus Bookora.nl. Bookora is er speciaal voor self-pub auteurs.

Koen van Huijgevoort

Oprichter / Advies

Koen is wat je noemt een audionerd. Eerst als presentator voor RTL, 3FM en Radio 10. En nu als Big Chief bij Audiobook Factory. Koen is trotse vader van Olaf. Houdt van koffie. En is actief als stemacteur en spreker over persoonlijk leiderschap.

Rosan van Zoest

Mede-oprichter

Rosan is de vrolijke noot, altijd een brede lach. Vooral als ze met Excel aan de slag gaat. Ze is afgestudeerd arts en werkt, naast Audiobook Factory, aan haar promotie als PhD. Rosan houdt van boeken, vakantie, haar zoontje en taarten bakken.

Suzan Heijne den Bak

Productieleider

Suzan houdt van volleybal en slaat in haar vrije tijd geregeld een balletje. Daarnaast is ze bij ons de spin in het web en stuurt het creatieve team aan. Suzan zorgt dat (onder het genot van goede koffie)  alle producties in perfecte banen worden geleid.