Het team

Kies je voor ervaring, kennis en netwerk, dan kies je voor Audiobook Factory. Bouw op onze jarenlange ervaring met de productie en distributie van luisterboeken.

We werken samen met geweldige klanten, zoals Storytel, Ambo/Anthos, Karakter Uitgevers, Gottmer Uitgevers, Singel Uitgeverijen, Uitgeverij Kok, Saga Egmont, Zomer en Keuning.

Direct contact

Koen van Huijgevoort

Algemeen directeur en oprichter

Koen is wat je noemt een audionerd. Eerst als presentator voor RTL, 3FM en Radio 10. En nu als Big Chief bij Audiobook Factory. Koen is trotse vader van Olaf. Houdt van koffie. En is actief als stemacteur en spreker over persoonlijk leiderschap.

Rosan van Zoest

Mede-oprichter

Rosan is de vrolijke noot, altijd een brede lach. Vooral als ze met Excel aan de slag gaat. Ze is afgestudeerd arts en werkt, naast Audiobook Factory, aan haar promotie als PhD. Rosan houdt van boeken, vakantie, haar zoontje en taarten bakken.

Suzan Heijne den Bak

Productieleider

Suzan houdt van volleybal en slaat in haar vrije tijd geregeld een balletje. Daarnaast is ze bij ons de spin in het web en stuurt het creatieve team aan. Suzan zorgt dat (onder het genot van goede koffie)  alle producties in perfecte banen worden geleid.

Tim de Winter

Audiobook Editor

Tim houdt van audio en muziek. Naast audioboeken produceren, bouwt hij custom made gitaren. Tim is gezellig en helpt waar nodig. Volgens hem maakt positiviteit alles leuker. Soms werkt Tim door tot de late uurtjes, want “het werk moet af”.

Ryan Smit

Audiobook Editor

Ryan is gek op gitaar spelen, muziek produceren en gamen. Daarnaast houdt hij van creativiteit, bijvoorbeeld als hij klust aan auto’s. Ryan blijft altijd kalm, ook als er een strakke deadline is. En hij is niet vies van hard werken.