Productie van audioboeken voor uitgeverijen

Bouw op onze kennis, netwerk en ervaring. We helpen je van A-Z. Van casting van de voorlezer. Tot de levering van het audioboek aan distributeurs.

Audiobook Factory behoort tot de grootste audioboekstudio’s van Nederland. Met iedere maand meer dan 480 uur aan opgenomen audio. We garanderen kwaliteit, snelheid en capaciteit.

Wil je meer weten over mogelijkheden en kosten? Neem vrijblijvend contact op

Uitgevers waar wij mee samenwerken

Het team

Koen van Huijgevoort

Oprichter & advies

Koen werkte als radiopresentator voor RTL, SBS en Radio 10 voordat hij de overstap maakte naar luisterboeken. Hij is de trotse vader van Olaf. Houdt van koffie. Koen is gepassioneerd over luisterboeken, entrepreneurship en persoonlijk leiderschap.

Rosan van Zoest

Mede-oprichter

Rosan is arts en cum laude gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is mede-oprichter van en investeerder in Audiobook Factory. Rosan houdt van boeken, haar zoontjes en koffie met chocolade bij Hop&Stork.

Suzan Heijne den Bak

Productieleider

Suzan houdt van volleybal en smasht in haar vrije tijd geregeld een balletje. Daarnaast is ze bij ons de projectpiloot. Suzan zorgt dat alle luisterboekproducties in perfecte banen worden geleid. Uiteraard onder het genot van goede koffie.